Politklinikan järjestyssäännöt

Verkkoetiikka ja verkkoetiketti ovat puheenaiheita, joille on vain yksi lämpötila, kuuma. Kun akuutti politiikan tarve yllättää, riennä oitis Politklinikalle.

Politklinikalla arvioimme omia ja toistemme ajatuksia. Pidä kylmä harkinta mukana aina arvioidessasi toisten kirjoittajien tai muiden ihmisten persoonaa ja henkilökohtaisia ominaisuuksia.

Toivomme että kerrot kirjoitustesi yhteydessä oletko ehdolla joissain tulevissa vaaleissa tai toimitko jonkin ehdokkaan taustaryhmässä tai jossain poliittisessa puolueessa tai muussa järjestössä. Kerro myös mikäli sinulla on jonkinlainen ammatillinen tai yhteiskunnallisiin vaikuttamispyrkimyksiin liittyvä kytkös kulloinkin käsiteltävään asiaan.

Politklinikalla jokainen kantaa vastuun esittämistään mielipiteistä.

Yhdysvaltalainen kirjailija Mark Twain on kirjoittanut viisaat sanat ”harva syntinen pelastuu saarnan toisella tunnilla”. Pidä tekstisi mitta sellaisena että asiaa ennalta tuntematon jaksaa siihen perehtyä. Liitä kirjoituksiisi tietoa siitä miten ja mahdollisesti mistä tekstisi lukija voi saada aiheesta lisätietoa.

Jussi Lähde
Politklinikan kummisetä