Maria Ohisalon kuntavaalikampanjan päälliköiksi Tuukka Aaltonen ja Inkeri Hallamaa

Helsinkiläiset Tuukka Aaltonen ja Inkeri Hallamaa ovat Vihreiden varapuheenjohtajan, köyhyystutkija Maria Ohisalon kampanjapäälliköt vuoden 2017 kuntavaaleissa. Vaalipäivä on 9.4.2017.

Tuukka Aaltonen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt projektipäällikkönä haastavissa IT- ja verkkopalveluprojekteissa ja on myös Etelä-Helsingin Vihreiden hallituksen varapuheenjohtaja. Inkeri Hallamaa on pohjakoulutukseltaan sosionomi ja valmistuu lähiaikoina Helsingin yliopistosta valtiotieteiden maisteriksi ja sosiaalityöntekijäksi.

Myös eduskuntavaaleissa 2015, jolloin Ohisalo sai Helsingissä lähes 4100 ääntä, kampanjassa toimi kaksi kampanjapäällikköä ja noin 200 ihmisen tukiryhmä.

image1-5

– Puolueen varapuheenjohtajana tehtäväni on paitsi toteuttaa maanlaajuinen Vihreä kuntavaalivoitto, myös tehdä Vihreistä Helsingin suurin puolue. Tähän tehtävään tarvitsen kaksi kampanjapäällikköä, ja Aaltosen ja Hallamaan osaaminen on loistava yhdistelmä. Sosiaalitieteiden ja kauppatieteiden yhdistelmä luo toimivan pohjan kampanjalle, jossa yhdistyy vahva köyhyyden torjunnan viesti kansantalouden realiteetteihin aina asuntopolitiikasta sote-palveluihin. Meillä ei ole varaa hukata inhimillistä potentiaalia, olla torjumatta köyhyyttä ja unohtaa ympäristöä!

Jo Ohisalon vuoden 2015 eduskuntavaalikampanjassa mukana ollut Tuukka Aaltonen lähtee tekemään Ohisalon kampanjaa suurella antaumuksella:

– Näin jo vuosi sitten kuinka Ohisalo pystyy tuomaan ihmiset yhteen ja luomaan suurta kansanliikettä tärkeiden teemojen ympärille. Digitalisaatio jatkaa työelämän muuttamista. Ihmisten välisten tulo- ja hyvinvointi- mutta myös tuottavuuserojen kasvaessa on tärkeää, että hyvin järjestetyt ja tasa-arvoiset kaupungit ja laajempi yhteiskunta luovat perustan, minkä avulla kaikki ihmiset voivat ohjata omaa elämäänsä haluamaansa suuntaan. Mahtavan tukiryhmän ja muiden vihreiden toimijoiden kanssa teemme töitä, jotta Helsinki palvelisi jatkossa kaikkia asukkaitaan entistäkin paremmin.

Inkeri Hallamaa yhtyy Ohisalon asettamiin tavoitteisiin:

– Sosiaalialan ammattilaisena näen jatkuvasti kuinka keskeistä eriarvoistumiskehityksen torjuminen on kaikkien hyvinvoinnin kannalta. Yhteiskunnan kahtiajakautumisen korkean hinnan maksavat kaikki, eivät vain vähävaraiset. Ohisalolla on vahva ymmärrys köyhyyden torjunnasta, ympäristön suojelemisesta ja siitä, että näiden asioiden on kuljettava rinnakkain. Ohisalossa minuun on tehnyt vaikutuksen hänen suuri palonsa näitä teemoja kohtaan.

Tervetuloa mukaan kampanjaan esimerkiksi laittamalla viestiä: maria.ohisalo@vihreat.fi

Maria Ohisaloa voi seurata verkkosivuilla mariaohisalo.fi

Facebookissa

Twitterissä

Instagramissa

Snapchatissa maria.ohisalo

http://www.mariaohisalo.fi/

Keskustele aiheesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>